Ballonpilaren

Aantal:
82,64

excl. BTW

99,99

incl. BTW

Huurmandje
Ballonpilaren
>
  • Ballonpilaren
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,0 x 1,0 x 2,5m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Ballonpilaren, 2 stuks.

Ballonnen? Wie houd er nou niet van. Onze Ballon pillaren worden geheel verzorgd en geheel naar wens voor jou op maat gemaakt. Zo kleed je elk feestje aan met je favoriete kleuren en past het bij elke thema. Geboorte? Wat dacht je van gesuikerde muisjes patroon? Met Roze of blauw en wit. Of toch net wat chiquer, goud en wit voor de bruiloft.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoelen en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag van vergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen