Ballonnenvouwen incl. Begeleiding

249,95

excl. BTW

302,44

incl. BTW

Ballonnenvouwen incl. Begeleiding
>
  • Ballonnenvouwen incl. Begeleiding
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
10
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze activiteit word door

Omschrijving

Ballonnenvouwen

Wij verhuren een professionele workshop ballonnenvouwen inclusief begeleider. De begeleider zal de feestgangers 3 uur lang vermaken en hun leren hoe zij ballonnen kunnen vouwen in de leukste figueren, je krijgt er dan ook 50 ballonnen bij om op los te kunnen oefenen.

Wat er wel niet mogelijk is met ballonen zal je versteld doen staan. Honden, slangen, apen, bloemen, vlieguren of een compleet skelet. Een middag Ballonnenvouwen is een leuke toevoeging voor uw kinderfeesten, verjaardagen of leuke afleiding voor de kleintjes tijdens jouw bedrijfsfeest. Het is natuurlijk erg leuk om aan de slag te gaan met de ballonen! En het mooie is jouw deelnemers kunnen hun zelfgemaakte creaties meenemen en nog dagen van genieten!

Onze begeleider(s) leren uw gasten de basis al snel en geven jouw deelnemers dan de ruimte om creatief aan de slag te gaan met ballonvouwen. Wij passen de activiteit graag aan op jouw wensen, dit bespreken we tijdens het offerte proces.

Met een middagje Ballonnenvouwen met begeleiding heb je al snel een leuk en memorabel moment in uw agenda staan. Maar natuurlijk bieden wij vanuit Gaaf!Verhuur veel meer leuke activiteit aan. Heb je nog speciale wensen, of vragen? Gebruik dan het contact formulier en dan bespreken we graag de mogelijkheden met je.

Offerte aanvragen

Een beoordeling toevoegen