Verankermateriaal Ballasttank

Aantal:

79,95

1 dag 

excl. BTW

96,74

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Verankermateriaal Ballasttank
>
  • Verankermateriaal Ballasttank
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,5 x 1,5 x 1,0m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
tot 1000kg
Transportmaat Transportmaat
1,10 x 1,20 x 1,10
Gewicht Gewicht
60kg (leeg)

Omschrijving

Verankermateriaal Ballasttank

Als je voor je evenement nu iets ECHT vast moet zetten dan zijn onze waterballast tanken daar in het bijzonder geschikt voor. Met een capaciteit tot 1000L loopt dat al snel op naar 1000kg ballast per tank. Voornamelijk een goede optie voor het bevestigen van grote tenten kan deze ook zeer geschikt zijn om voor meerdere bevestigingspunten voor Stormbanen en grote Springkussens.

Denk aan het plaatsen van attracties op grote en open locaties, parken, parkeerterrein of de weide. Onze tanks kunnen per pallet wagen vervoerd worden dus kunnen ook binnen in een locatie de mogelijkheid bieden om attracties te zekeren.

Je hoeft de tanks natuurlijk niet voor de volledige 1000L te vullen wat onze ballasttanks flexibel inzetbaar maken. Dankzij een handige tap-afsluiter aan de onderzijde van de tank is deze makkelijke te legen op locatie.
Weet je niet of je voor jouw evenement nou ballast nodig zou hebben? U kunt altijd contact met ons opnemen via onze contactformulier.

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen