Zeskamp Bal Verplaatsen (set van 2)

Aantal:

19,95

1 dag 

excl. BTW

24,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zeskamp Bal Verplaatsen (set van 2)
>
  • Zeskamp Bal Verplaatsen (set van 2)
<

Omschrijving

Zeskamp Bal Verplaatsen

Lastiger dan het lijkt, maar zeker een leuke uitdaging. Daag je vrienden en familie uit en kijk wie het beste is. Twee personen nemen het tegen elkaar op met de speciale ballen schoenen en proberen elkaar te verslaan op het parcour zonder dat je ballen er vandoor gaan! Wie dit het beste doet en als eerste bij de finish is is de winnaar! Veel succes.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Een beoordeling toevoegen