Attractiepakket Kinder Kermis

Aantal:

2.011,00

van 

excl. BTW

1.911,00

1 dag 

excl. BTW

2.312,31

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Attractiepakket Kinder Kermis discountoverlay
>
  • Attractiepakket Kinder Kermis
<

Producteigenschappen

Transport advies
Bezorging Noodzakelijk
Op-/ afbouw advies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen

Omschrijving

Attractiepakket Kinderkermis

Opgelet! want dit pakket is gegarandeerd Kinderpret! Een origineel attractiepakket kinderkermis met vijf attracties waarmee de kinderen zich uren lang kunnen vermaken. spring zo hoog mogelijk op de trampoline en klim zo snel mogelijk op de klimwand. Éen ding is zeker en dat is dat de kinderen aan het eind van de dag met een glimlach op hun gezicht naar huis gaan.

Inbegrepen:

  • Rodeo Simulator
  • Bungee Trampoline
  • Mobiele Klimwand
  • Stormbaan 17m

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen