Attractiepakket Western XXL

Aantal:

730,75

van 

excl. BTW

599,95

1 dag 

excl. BTW

725,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Attractiepakket Western XXL discountoverlay
>
  • Attractiepakket Western XXL
<

Producten in pakket

1x
1x
1x
Rodeo Machine
1x
1x
Rodeo Western Stier - Kussen Rodeo Western Stier - Kussen

Producteigenschappen

Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen
Stroombehoefte Stroombehoefte
7x tot 1100watt (230v)
Overdekt
Ja, gedeeltelijk overdekt

Omschrijving

Attractiepakket Western XXL

HOWDY HO!  Heb je een Western thema? Dan is dit pakket een absolute aanvulling voor uw feestje! Terwijl de ouderen gezellige een drankje doen in de opblaasbare saloon, kunnen de kinderen springen en hobbelen over de Western stormbaan of een ritje maken op Rodie het rodeostier. Voor de kleinsten is er een trekrodeo en een coole Cowboy springkussen.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

249,95

excl. BTW

302,44

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen