Attractiepakket Voetbal

Aantal:

869,95

van 

excl. BTW

699,95

1 dag 

excl. BTW

846,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Attractiepakket Voetbal discountoverlay
>
  • Attractiepakket Voetbal
<

Producten in pakket

Producteigenschappen

Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen
Overdekt
Nee, niet overdekt
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Begeleiding noodzakelijk vanuit Gaaf! of uw eigen organistatie

Omschrijving

Attractiepakket Voetbal

Opzoek naar een perfecte invulling voor uw voetbalevent? Speel een partijtje in de voetbalboarding die maarliefst 18 meter lang is en 9 meter breed. of ga doe je een wedstrijdje wie het langst op de rodeovoetbal kan blijven zitten? In het pakket komen diverse spel elementen terug die je ook bij in het echte voetbal zal tegenkomen! Daag je teamgenoten uit voor een wedstrijdje en laat je voetbalskills zien.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

LET OP! er is standaard geen bal bijgeleverd

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

249,95

excl. BTW

302,44

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen