Attractiepakket Stormbanen 50m+

Aantal:

619,85

van 

excl. BTW

449,95

1 dag 

excl. BTW

544,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Attractiepakket Stormbanen 50m+
>
  • Attractiepakket Stormbanen 50m+
<

Producten in pakket

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
50,0 x 4,0 x 5,0
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2 per ronde.
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen
Stroombehoefte Stroombehoefte
Afwijkend, zie beschrijving
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Begeleiding noodzakelijk vanuit Gaaf! of uw eigen organistatie

Omschrijving

Attractiepakket Stormbanen 50m+

Stormbanen, de leukste uitdaging voor iedereen. Ga de strijd aan in een gigantische estaffete van minimaal 50 meter lang! Klimmen, klauteren en springen! Ga de strijd aan met je vrienden, collega's of je buurmensen! 

Ons stormbaan pakket bestaat uit de meest populaire stormbanen en is uitermate geschikt voor steambuilding, sportdagen en andere leuke evenement! Bij Gaaf! verhuur denken we graag met onze klanten mee, en vanuit dat opzicht bieden we dus ook onze pakketten aan. In dit pakket zitten drie Gave! stormbanen deze komen tot wel 50m! Hebben we er één niet op voorraad? Geen probleem! We bieden je dan een alternatief zodat je altijd minimaal aan de 50 meter zit!

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

119,95

1 dag

excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

129,95

excl. BTW

157,24

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen