Attractiepakket Ridders & Prinsessen

Aantal:

734,75

van 

excl. BTW

499,95

1 dag 

excl. BTW

604,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Attractiepakket Ridders & Prinsessen discountoverlay
>
  • Attractiepakket Ridders & Prinsessen
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
20+

Omschrijving

Attractiepakket Ridders & Prinsessen

Help Ridders!! onze Prinsessen zijn in gevaar want ze durven niet alleen het parcours af te leggen. storm over de obstakels, spring van bal naar bal en eindig op het springkussen. Dit themapakket is geschikt voor zowel meisjes als jongens en is erg uitdagend voor verschillende leeftijden! Ben jij de prins op het witte paard? red dan alle prinsesjes.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

249,95

excl. BTW

302,44

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen