Attractiepakket Nerf Blasters Arena

Aantal:

299,85

van 

excl. BTW

219,95

1 dag 

excl. BTW

266,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Attractiepakket Nerf Blasters Arena discountoverlay
>
  • Attractiepakket Nerf Blasters Arena
<

Omschrijving

Nerf Blasters Set

Onze NERF blasters set is uitgerust voor twee teams van 5! Elk team krijgt vier Disrupters pistolen, 5 schoten die je voor kan laden en zo snel als je kan laden ook kan vuren! Daarnaast krijgen elk team ook nog een Nerf Retaliator! Dit is een geweer compleet die je vanaf de schouder kan richten en net zo snel kan schieten als de Pistolen. De set is geschikt voor 5 tegen 5, maar je kan zelf leuke spel regels verzinnen. Aanvallers tegen verdedigers, Bescherm de V.i.p en nog veel meer. Het pakket bestaat uit:

  • 8 Distrupter Blasters
  • 2 Retaliator Blasters
  • 10 veiligheidsbrillen
  • Voorraad Nerf Pijlen
  • Een set opblaasbare obstakels
  • Een hoge sport boarding om het speel gebied te omheinen

 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speeldag kan invullen met onze materialen. Zowel op thema invulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen