Attractiepakket LightFight Arena

Aantal:

299,85

van 

excl. BTW

219,95

1 dag 

excl. BTW

266,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Light Fight Arena Pakket discountoverlay
>
  • Light Fight Arena Pakket
<

Omschrijving

Attractiepakket Lightfight Arena

Tikkertje spelen? Nee joh, lekker Lasergamen! Met deze set kunt je eindeloos plezier hebben.

In deze set zitten 5 groene en 5 oranje pistolen. Deze kan je instellen op groep (d.m.v. kleur) en hebben verschillende standen. Snel vuur, granaat etc. Wij leveren het materiaal ZONDER batterijen. Omdat onze light fight set zo populair is blijft het lastig voor ons om tussen de verhuring door de batterijen bij te houden. Dus hebben wij besloten om ze voortaan 'zonder' batterijen te verhuren.
Elke Laser-Pistool heeft 4x AA batterijen nodig, de flag heeft 3x AAA batterijen nodig. Je hebt dus: 40x AA en 6x AAA batterijen nodig voor een volle set.

Samen met onze obstakels en een groot 'hoge' boarding. Waarin je tijdens je event het speelveld kan afschermen van andere activiteiten!

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties


179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

99,95

excl. BTW

120,94

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen