Attractiepakket Fun Sport

Aantal:

537,19

van 

excl. BTW

475,21

1 dag 

excl. BTW

575,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Attractiepakket Fun Sport discountoverlay
>
  • Attractiepakket Fun Sport
<

Producteigenschappen

Transport advies
Bestelbus
Op-/ afbouw advies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen

Omschrijving

Attractiepakket Funsport

Opzoek naar sportieve attracties voor jouw evenement? Kies dan het funsport pakket waarin je zeker bent van een geslaagd event met een vlotte doorloopsnelheid. Speel een potje bubble voetbal, rokvoetbal of toch een potje knotshockey? En als kers op de taart kan je ook nog een potje kussengevecht spelen. 

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

LET OP! een voetbal is niet standaard inbegrepen.

Extra Productopties

249,95

excl. BTW

302,44

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren


179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen