Archery Tag Set

Aantal:

49,95

1 dag 

excl. BTW

60,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Archery Tag Set
>
  • Archery Tag Set
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
10
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze Attractie word voor u begeleid

Omschrijving

Archery Tag Set

Dit Archery Tag Set heeft 10 bogen, 50 soft tip pijlen en 10 maskers.  Het is een mix van trefbal, boogschieten en paintball. dit toffe spel zorgt voor een spelbeleving die u niet wilt missen. Het gaat in dit spel voornamelijk om een goede strategie. Daarbij speelt het maken van snelle keuzes om de tegenstander zo snel mogelijk uit te schakelen. Wil jij dus een leuk maar ook strategies spel met je familie of vrienden spelen? Dan kan je dit nu huren bij Gaaf! verhuur.

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

1,45

1 dag

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen