Archery Darts

Aantal:

299,95

1 dag 

excl. BTW

362,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Archery Darts
>
  • Archery Darts
<

Producten in pakket

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
8,0 x 5,0 x 4,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Archery Darts

Huur onze nieuwe evenementmodule Archery Dart voor spannende evenementen. Met een pijl en boog kun je het beste Bulls-Eye of Trippel 20 raken om de meeste punten te behalen. Boogschieten en darten in een evenementmodule is de absolute hit op elk evenement.

Groot uitpakken? Ook dat kan bij Gaaf verhuur! In combinatie met onze vele opblaasbare spellen en attracties verhuren we ook diverse draaimolens, zweefmolens en overige kermisactiviteiten!

Of je nu een eyecatcher op locatie wilt hebben of je eigen kermislocatie wil creeren voor een of meerdere dagen, wij denken graag met je mee! Laat bezoekers naast de nostalgische molens dan ook vooral genieten bij onze rodeosimulatoren, waterballen, bungeetrampoline en onze 9meter hoge klimrots waar je niet alleen op kan klimmen op verschillende routes maar ook zelfstandig kan abseilen!

Bij plaatsing van deze activiteiten is het veelal noodzakelijk dat wij deze attracties direct aan op op de openbare weg, bereikbaar met vrachtwagen of bestelauto kunnen bereiken. Daarbij is een egale en verharde ondergrond noodzakelijk evenals een stroomaansluiting.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Extra Productopties

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

1,45

excl. BTW

1,75

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen