Aluhal/Eventpaviljoen 12x25m

Aantal:

2.799,95

1 dag 

excl. BTW

3.387,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Aluhal/Eventpaviljoen 12x25m
>
  • Aluhal/Eventpaviljoen 12x25m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
12,0 x 25,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
+/- 450
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie word voor u opgebouwd

Omschrijving

Wanneer je groots uitpakt dan is een “normale tent” natuurlijk al snel te klein. Onze aluhallen en evenementententen zijn dan uitermate geschikt. Ze staan dankzij hun stevige constructie hun mannetje tijdens (zware) weersomstandigheden. Zijn erg hoog en bieden een zee van ruimte om jou event in houden.

Deze tent van 12m breed en 25m lang heeft een oppervlakte van 300m² en dus betaal je voor de tent met op en afbouw en 0bevestigen maar €7,5 per m²! Onze tenten worden met het nodige span & zekerings materiaal opgebouwd.

Op en Afbouw inbegrepen!

Onze Tenten worden speciaal voor jou op en afgebouwd, de kosten hiervan zijn al in de prijs verwerkt. Echter bestaat er wel een tarief van € 100,00 ex. boven onze regulieren vervoerskosten. Deze is verwerkt in de product prijs. Beschrijf deze wens in de opmerkingen.

De doorloophoogte bij de wanden is ongeveer 2,30m. De hallen zijn leverbaar met witte zijwanden, doorzichtige zijwanden en/of zwarte binnenzijde voor zowel dak als wanden. Het pvc-zeil is bestand tegen UV en is bovendien brandvertragend volgens de M2 Europese veiligheidsnormen.

Vloeren en ballast?

Zo als vermeld worden onze aluhallen en evenementententen standard geleverd zonder vloer en/of ballast. Heeft u deze nodig voor uw evenement, kiest u dan de optie bij het inboeken van uw tent. De tarieven voor 100m² vloer inclusief op-en afbouw bedragen: €1249,95 ex. Voor ballast ben je  €269,95 ex. kwijt.

Liever een andere maat?

Onze aluhallen en evenementententen hebben een breedtemaat vanaf de 6m tot 25m. Dankzij hun constructie kunnen de tenten eindeloos verlengd zo lang de locatie dit toelaat. Wij voeren dan ook de meest gebruikelijke maten hier op onze site. Heb je behoefte aan een tent die breder, langer of in een andere vorm afwijkende is dan kan contact met ons opnemen via het contact formulier, dan staan we u graag te woord om je wensen te bespreken.

Een beoordeling toevoegen