Aluhal/Eventpaviljoen 10x20m

Aantal:

1.900,83

1 dag 

excl. BTW

2.300,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Aluhal/Eventpaviljoen 10x20m
>
  • Aluhal/Eventpaviljoen 10x20m
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
10,0 x 20,0 x 3,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
200
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie word voor u opgebouwd
Overdekt
Geheel

Omschrijving

Aluhal/Eventpaviljoen 10x20m

Wanneer je groots uitpakt dan is een “normale tent” natuurlijk al snel te klein. Onze aluhallen en evenementententen zijn dan uitermate geschikt. Ze staan dankzij hun stevige constructie hun mannetje tijdens (zware) weersomstandigheden. Zijn erg hoog en bieden een zee van ruimte om jou event in houden.

Deze tent van 10m breed en 20m lang heeft een oppervlakte van 200m² en dus betaal je voor de tent met op en afbouw en bevestigen maar € 7,50 per m²! Onze tenten worden met het nodige span & zekeringen materiaal opgebouwd.

Op en Afbouw inbegrepen!

Onze Tenten worden speciaal voor jou op en afgebouwd, de kosten hiervan zijn al in de prijs verwerkt. Echter bestaat er wel een tarief van € 100,00 ex. boven onze regulieren vervoerskosten. Deze is verwerkt in de productprijs.

De doorloophoogte bij de wanden is ongeveer 2,30m. De hallen zijn leverbaar met witte zijwanden, doorzichtige zijwanden en/of zwarte binnenzijde voor zowel dak als wanden. Het pvc-zeil is bestand tegen UV en is bovendien brandvertragend volgens de M2 Europese veiligheidsnormen.

Vloeren en ballast?

Zoals vermeld worden onze aluhallen en evenementententen standard geleverd zonder vloer en/of ballast. Heeft u deze nodig voor uw evenement, kiest u dan de optie bij het inboeken van uw tent. De tarieven voor 100m² vloer inclusief op- en afbouw bedragen: € 839.95 ex. Voor ballast ben je €214,95 ex. kwijt. Beschrijf deze wens in de opmerkingen.

Liever een andere maat?

Onze aluhallen en evenementententen hebben een breedtemaat vanaf de 6m tot 25m. Dankzij hun constructie kunnen de tenten eindeloos verlengd zo lang de locatie dit toelaat. Wij voeren dan ook de meest gebruikelijke maten hier op onze site. Heb je behoefte aan een tent die breder, langer of in een andere vorm afwijkende is dan kan contact met ons opnemen via het contact formulier, dan staan we u graag te woord om je wensen te bespreken.

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er ducumentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze aluhallen, pagodetenten en flextenten, bouwboeken en brandcertificaten.

Wil je graag meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op en kijk zeker ook even op onze FAQ-pagina! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

 

Extra Productopties

6,20

1 dag

excl. BTW

7,50

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

8,26

1 dag

excl. BTW

9,99

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen