Aanhangwagen Tandemasser Open

Aantal:

39,95

1 dag 

excl. BTW

48,34

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Aanhangwagen Tandemasser Open
>
  • Aanhangwagen Tandemasser Open
<

Omschrijving

 Aanhangwagen Tandemasser Open

Deze tandemasser is voor de zware ladingen. Deze uitvoering wordt dan ook vaak gebruikt voor het vervoeren van zand of puin. Het maximale laadvermogen van de aanhangwagen is 1200 KG en het eigen gewicht is 400 KG. U mag een totaal combinatiegewicht van maximaal 3500 KG met rijbewijs B voortbewegen. Het trekkend voertuig mag dus niet zwaarder zijn dan 1900 KG.

In de meeste gevallen kunt u de aanhangwagen dus gewoon huren wanneer u in bezit bent van een B rijbewijs. 

  • Sterke laadvloer en hoog laadgewicht
  • Gratis te gebruiken afdeknet
  • Uitstekend geschikt voor zware ladingen


300x130x35cm 
 

400KG 

Rijbewijs B(E)*

1200KG
 
Geremd
 

Bij Pak ’n Bak hebben wij een ruime ervaring op het gebied van aanhangwagenverhuur. Wij verhuren diverse geremde en ongeremde aanhangwagens voor iedere klus. Pak ’n Bak Verhuur is de goedkoopste landelijke verhuurder met een duidelijke prijsstelling. Dus geen onduidelijke kortingen met vele uitzonderingen, maar gewoon de goedkoopste verhuurder.

Veiligheid

Onze onderhoudsmonteurs zijn dagelijks onderweg om onze aanhangwagens in perfecte staat te houden. Hierdoor bieden wij u uitsluitend de veiligste aanhangers.
Doordat wij als best getest zijn, hebben wij het BOVAG keurmerk ontvangen.

Informatie

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren.

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen!

Extra Productopties

1,45

excl. BTW

1,75

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen