Aanhangwagen Klein Open

Aantal:

29,95

1 dag 

excl. BTW

36,24

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Aanhangwagen Klein Open
>
  • Aanhangwagen Klein Open
<

Omschrijving

Aanhangwagen Klein Open

Ideaal voor de kleine klusjes. Bij het vervoeren van lading in een open aanhangwagen moet u denken aan het verplichte afdeknet! Bij Pak ’n Bak verhuur krijgt u een stevig gratis te gebruiken afdekzeil bij het afhalen van de aanhangwagen.

Kenmerken van de aanhangwagen

  • Goede wendbaarheid
  • Gratis te gebruiken afdeknet
  • Perfect voor kleine ladingen


200x110x35cm
 

150KG 

Rijbewijs B

250KG 

Ongeremd

 

Bij Pak ’n Bak hebben wij een ruime ervaring op het gebied van aanhangwagenverhuur. Wij verhuren diverse geremde en ongeremde aanhangwagens voor iedere klus. Pak ’n Bak Verhuur is de goedkoopste landelijke verhuurder met een duidelijke prijsstelling. Dus geen onduidelijke kortingen met vele uitzonderingen, maar gewoon de goedkoopste verhuurder.

Veiligheid

Onze onderhoudsmonteurs zijn dagelijks onderweg om onze aanhangwagens in perfecte staat te houden. Hierdoor bieden wij u uitsluitend de veiligste aanhangers.
Doordat wij als best getest zijn, hebben wij het BOVAG keurmerk ontvangen.

Informatie

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren.

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen!

Extra Productopties

1,45

excl. BTW

1,75

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

7,95

excl. BTW

9,62

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

14,95

excl. BTW

18,09

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen