Aanhangerwagen Tandemasser met huif

Aantal:

44,95

1 dag 

excl. BTW

54,39

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Aanhangwagen Tandemasser met huif
>
  • Aanhangwagen Tandemasser met huif
<

Omschrijving

Aanhangerwagen Tandemasser met huif

De tandemasser met huif is met zijn 6m3 aan volume uitermate geschikt voor verhuizingen. Doordat je bij Pak 'n Bak geen BE rijbewijs nodig hebt om met de tandemasser te rijden kan iedere bestuurder bij ons terecht. Door de waterdichte huifconstructie is dit de verhuisvriend bij uitstek.

  • Geen BE rijbewijs vereist
  • Hoog laadvolume van 6m3


300x130x150cm 
 

400KG 

Rijbewijs B

350KG
 
Geremd
 

Bij Pak ’n Bak hebben wij een ruime ervaring op het gebied van aanhangwagenverhuur. Wij verhuren diverse geremde en ongeremde aanhangwagens voor iedere klus. Pak ’n Bak Verhuur is de goedkoopste landelijke verhuurder met een duidelijke prijsstelling. Dus geen onduidelijke kortingen met vele uitzonderingen, maar gewoon de goedkoopste verhuurder.

Veiligheid

Onze onderhoudsmonteurs zijn dagelijks onderweg om onze aanhangwagens in perfecte staat te houden. Hierdoor bieden wij u uitsluitend de veiligste aanhangers.
Doordat wij als best getest zijn, hebben wij het BOVAG keurmerk ontvangen.

Informatie

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren.

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen!

Een beoordeling toevoegen