Trampoline

Aantal:

49,95

1 dag 

excl. BTW

60,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Trampoline
>
  • Trampoline
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,5 x 3,0 x 0,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1-2
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Transportmaat Transportmaat
1,5 x 3,0 x 0,5 m
Gewicht Gewicht
50 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Trampoline 

Trampolines zijn een prachtige manier om actief te ontspannen. Zowel jongens als meisjes vinden het schitterend om te springen. Daag je vrienden en familie uit om een wedstrijd tegen jou te doen! Kijk bijvoorbeeld wie het hoogste kan springen of wie het beste een salto kan maken. Laat je vrienden of familie die aan de zijkant zitten stemmen! Wie uiteindeijk de meeste punten heeft is de echte winnaar! Natuurlijk kun je ook lekker een middagje springen op de trampoline als het mooi weer is. Met deze trampoline hebben uw kinderen gegarandeerd uren lang speel plezier! Huur hem nu bij Gaaf! verhuur.

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties


179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

14,95

1 dag

excl. BTW

18,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen