Partytent 6x24m

Aantal:

413,22

1 dag 

excl. BTW

500,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Partytent 6x24m
>
  • Partytent 6x24m
<

Producten in pakket

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
24,0 x 6,0 x 3,0 m m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
100+
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen
Transportmaat Transportmaat
Max. 220cm lang.
Overdekt
Ja, gedeeltelijk overdekt

Omschrijving

Partytent 6x24m

Deze reuze Partytent komt uitstekend van pas bij uitgebreide feestelijkheden. Bijvoorbeeld bij een groot verjaardagsfeest of een jubileum waar je een groot aantal mensen voor wilt uitnodigen. Om een indicatie van de grootte te geven: in de tent passen zo'n 115 personen. Naast partytenten verhuren wij ook statafels. Hiervan passen er 24 in deze partytent van 144 vierkante meter. De Partytent is maar liefst 12 bij 12 meter groot en eenvoudig op te zetten. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan horen wij het graag.

Al onze tenten dienen gezekerd te worden bij plaatsing. In de regel slaan wij hiervoor grondpennen in de grond (of tussen de bestrating). Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij onze tenten voorzien van extra ballast en/of bevestiging aan overige vaste items zoals hekwerk, straatmeubilair en dergelijke.

De easy-up tenten en partytenten zijn met onze bijgeleverde instructies goed zelf te plaatsen echter kiest u voor gemak, dan kunnen wij deze ook bij u opbouwen en afbouwen. Wanneer mogelijk doen wij dit in de regel een dag van te voren en de dag na gebruik halen wij deze weer voor u weg. Op aanvraag is er ducumentatie over de product eigenschappen van deze tenten beschikbaar. Deze tenten zijn echter niet voorzien van een brandcertificaat.

Voor vergunningplichtige activiteiten leveren wij bij onze aluhallen, pagodetenten en flextenten, bouwboeken en brandcertificaten.

Wil je graag meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op en kijk zeker ook even op onze FAQ-pagina! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties

Een beoordeling toevoegen