Glaswerk Wijnglas Groot

Aantal:

9,95

1 dag 

excl. BTW

12,04

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Glaswerk Wijnglas Groot
>
  • Glaswerk Wijnglas Groot
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
25

Omschrijving

Glaswerk Wijnglas 45cl, per 25

Een grotere variant van onze wijnglas, of terwijl een Bouquetglas.

Dit wijnglas is een elegant glas, bolvormig hoog op de voet. Ideaal voor het uitserveren van een goede wijn of jus d'orange.

Deze glazen worden per 25 stuks in een krat geleverd zodat ze veilig vervoerd kunnen worden en makkelijk te controleren is of de set weer compleet is.

Wij leveren het glaswerk uiteraard blinkend schoon bij je af zodat deze direct op tafel of buffet kan worden gepresenteerd. Voor het retourneren hoef je de glazen enkel even leeg te kiepen en in het bijgeleverde krat terug te plaatsen. Wij doen de afwas voor je, dus dat is een zorg minder! 

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren.

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen!

Een beoordeling toevoegen