Inzetbak 1/1 Gn 65mm

4,95

1 dag 

excl. BTW

5,99

1 dag

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Inzetbak 1/1 Gn 65mm
>
  • Inzetbak 1/1 Gn 65mm
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
530 x 325 x 40cm
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
9 Liter
Transportmaat Transportmaat
530 x 325 x 40cm

Omschrijving

Gastronorm Inzetbak 1/1 Gn 65mm

Handige bak voor in de chafing dish om het eten in warm te houden. Deze bak is ter grote van de gehele chafing dish en is 65mm diep. Vul de chafing dish zodat de inzetbak net met de bodem van het water raakt.

De befaande Cafing Dishes of terwijl warmhoudbakken. Dankzij twee branders houd je met behulp van water je gerechten gedurende lange tijd op temperatuur. Onze chafing dish word zonder interne bak geleveerd, in het winkel mandje kun je uit de volgende opties kiezen.

 

Enkele bak  1gn, 10cm diep 14 Liter capaciteit
Enkele bak 1gn 6,5cm diep   9 Liter capaciteit
Halve bak* 1/2gn 6,5cm diep   4 Liter Capaciteit

 

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren.

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen!

Een beoordeling toevoegen