Feestpakket Prinses

Aantal:
1 dag 19,95

excl. BTW

1 dag 24,14

incl. BTW

Huurmandje
Feestpakket Prinses
>
  • Feestpakket Prinses
<

Omschrijving

Feestpakket Prinsessen - per stuk

Vind uw kind prinsessen helemaal geweldig en droomt ze hiervan? Dan is dit feestpakket perfect! Dit prinsessen feestpakket geeft uw kind de ultieme prinsessen beleving en een super feest natuurlijk! Zet uw prinsesje heerlijk in het zonnetje en feesten maar! Veel plezier. Wij hebben ook meerdere feestpakketen op onze website staan met andere thema's. Neem gerust een kijkje!

Met dit prinsessen Feestpakket maak je het verjaardagsfeest compleet. 

Dit kant en klare prinsessen pakket bestaat uit:

- 6 papieren borden 18cm

- 6 papieren bekers 250ml

- 6 papieren Horns

- 1 papieren banier, 4 meter lang, brandvertragend

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren.

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen