Feestpakket Bumba

Aantal:
1 dag 19,95

excl. BTW

1 dag 24,14

incl. BTW

Huurmandje
Feestpakket Bumba
>
  • Feestpakket Bumba
<

Omschrijving

Feestpakket Bumba

Vind uw kind Bumba helemaal geweldig dan is dit feestpakket perfect! Dit bumba feestpakket geeft uw kind de ultieme bumba beleving en een super feest natuurlijk! Wij hebben ook meerdere feestpakketen op onze website staan met andere thema's. Neem gerust een kijkje!

Het 62 delige Bumba feestpakket is geschikt voor 8 kinderen. Snel en eenvoudig online bestellen: in één keer alles in huis!
Met dit Bumba Feestpakket maak je het verjaardagsfeest compleet. 

Inhoud pakket:
- Bord Bumba 23cm/8x
- Beker Bumba 250ml/8x
- Servetten Bumba 33x33cm/20x
- Tafelkleed Bumba 130x180cm
- Feestzakjes Bumba /8x
- Ballonnen Latex Bumba /8x
- Vlaggenlijn Bumba 6 meter
- Uitnodiging Bumba /8x"

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren.

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen