4 springkussens die het meest geschikt zijn bij slecht weer

donderdag 12 oktober 2017

Je hebt niet alles in de hand wanneer je een springkussen huurt voor een evenement. Het weer is erg veranderlijk en houdt geen rekening met je agenda. Gelukkig zijn er springkussens die prima te gebruiken zijn bij slecht weer. Welke dat zijn vertellen we je in dit artikel!


Overdekte springkussens

Wanneer je een springkussen wilt huren en het weer werkt niet mee, dan kun je kiezen voor springkussens die overdekt zijn. Deze springkussens zijn zeer geschikt om te gebruiken bij slecht weer. Kinderen zullen niet nat regenen tijdens het spelen, en kunnen het springkussen zelfs gebruiken als schuilplek tijdens eventuele neerslag. Daarnaast is er veel keuze uit springkussens die beschikken over een dak.

 

1. Springkussen Mini Jungle met dak

Dit is Jungle springkussen heeft een dak en is 4 bij 3 meter groot. Hier kunnen de kinderen genoeg plezier maken, zowel als het droog als nacht weer is. Dit springkussen is bedoeld voor 4 tot 6 personen. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de leeftijd. Dit springkussen is eenvoudig zelf op te bouwen en hierdoor geschikt voor ieder evenement. Kortom, een echte gaaf springkussen tijdens slecht weer!

 

2. Springkussen Koetje

Ben jij dol op het Hollandse platteland of gewoon gek van koeien? Dan hebben wij hét ideale springkussen voor je! Speciaal wegens het soms toch wel erg Hollandse weer, hebben we er ook nog een dak opgemaakt. Ook dit springkussen is zelf eenvoudig op te bouwen en geschikte voor diverse evenementen.

 

3. Springkussen Sealife met glijbaan

Vind jij het leuk om te duiken en om prachtige visjes te bewonderen, dan is dit toffe onderwater springkussen echt iets voor jou! Eens kijken wie de dolfijn als eerst kan vinden. Het springkussen is bedoeld voor 8 personen, afhankelijk van de leeftijd, en bijzonder genoeg waardoor alle kinderen hun ogen uitkijken.

 

4. Speelkussen Haai met Glijbaan

Ben jij avontuurlijk, stoer en durf jij wel een uitdaging aan met deze coole Haai speelkussen? Huur dan zeker dit springkussen. Ga via zijn mond naar binnen en speel met alles wat erin zit. Spring hoe hoog je maar kan en ga dan vervolgens via zijn glijbaan naar buiten. Met deze haai hoeft jij je geen zorgen te maken want deze bijt namelijk niet en er is een dak zodat je niet nat hoeft te worden van het water.

 

De voorbeelden in dit artikel vormen slechts een deel van de overdekte springkussens waaruit je kunt kiezen. Slecht weer hoeft dus niet te betekenen dat je een streep door je plannen hoeft te zetten! Een springkussen met een dak is trouwens niet alleen geschikt voor slecht weer. Wordt het 30 graden zonder bewolking? Dan is het waarschijnlijk ook interessanter om een springkussen met dak te nemen. Bij hele felle zon kunnen kinderen dan lekker uit de zon spelen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, en je kunt bij ons terecht voor springkussens in alle soorten en maten. Neem gerust contact met ons op!

Terug naar het nieuwsoverzicht