Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

Podiumdelen 150x75cm

Podiumdelen 150x75cm

Beschrijving

Podiumelementen met een afmeting van 150x75cm  Met poten van 20, 40, 60 of 80cm.

Het op- en afbouwen van een podium is een tijdrovende en vooral zware klus. Maar dat is nu verleden tijd. Want door de slimme constructie en het gebruik van vlas hebben wij podiumdelen weten te ontwerpen die licht en toch oersterk zijn. En superhandig in gebruik.

De gepatenteerde sandwichconstructie die onze tafels zo sterk en licht maakt vormt de basis voor het ontwerp van onze podiumdelen. Zo ontstaat een podium wat oersterk is maar toch licht blijft: 1 podiumdeel weegt slechts 16kg. De speciaal ontwikkelde inklapbare poten van aluminium dragen daar aan bij. De finish van het podium is een toplaag die een bijzonder stroef, slijtvast en vuilafstotend karakter heeft.

Onze podiumdelen hebben een vaste afmeting van 75 x 150 cm. Door de ingenieuze manier waarop de delen aan elkaar bevestigd worden is het mogelijk om een podium in vrijwel elke afmeting en vrijwel elke vorm te maken. Dit geeft maximale vrijheid om een podium te maken voor elke gelegenheid. Maar ook voor elke ruimte.

Voor de podiumdelen hebben we een speciaal onderstel ontwikkeld in de vorm van uitklapbare poten. Het voordeel daarvan is dat het podium zonder gereedschap kan worden opgebouwd. En dat er geen losse onderdelen zijn. Na het inklappen verdwijnen de poten in de uitsparingen in de sandwichconstructie. En zo blijft er een volledig vlak en stapelbaar podiumdeel over. De perfecte manier om ruimte te besparen.

 

€ 8,95
per dag excl btw

Plaats dit artikel in uw winkelmand

Aantal
Op- en afbouw Ja Nee
 

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Ons aanbod

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Beoordeel Gaaf! verhuur op huren.nl

Springkussen huren

 

Wij zijn maatschappelijk partner van:

logo hvk

 Lees ook onze blog over sponsoring!

Partners

administratiekantoor nzr Springkussenverhuur Nederland
Leisure co