Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

Springkussen Voetbal 5x5m

Springkussen Voetbal 5x5m
Transportmaat 1 m3 tot 2 m3
OverdektJa
Gewicht100 tot 150kg
Stroomverbruik 1x 1100watt
Op- en afbouwDeze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
BegeleidingU kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Beschrijving

Ben jij een echte voetbal fan en hou jij ook wel van springen op een springkussen ? Dan is dit springkussen echt iets voor jou! Het springkussen is bedoelt voor 4-6 personen (Afhankelijk van de leeftijd).

Belangerijke informatie
De aangegeven afmetingen zijn de diepte x breedte maat. Houd rekening met wat extra plaatsingen ruimte rond de attractie. 

  • Uw attracties dient altijd gezekerd geplaatst te worden, wij hebben hiervoor grondpennen en/of spanbanden beschikbaar. Wanneer u op de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij u om valmatten langs de open delen van de attractie te plaatsen, en verzwaring te gebruiken om de attractie te zekeren.
  •  
  • Onze meegeleverde blowers hebben een vermogen van 1100watt / 230v per stuk. Hiervoor kunt u gewoon uw gebruikelijke stopcontacten voor gebruiken.
  •  
  • Springkussens van 4x3 of 5x4 formaat zijn in veel gevallen met een degelijke personenauto te vervoeren. Net als onze kleinere speel & sport artikelen. Voor grotere materialen adviseren wij u om de spullen met een aanhanger, bestelbus op te halen. U kunt natuurlijk ook voor onze bezorgdienst kiezen!
€ 99,95
Per dag excl btw

Plaats dit artikel in uw winkelmand

Aantal
Begeleiding met op- en afbouw Ja Nee
Op- en afbouw Ja Nee
 

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 30km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Beoordeel Gaaf! verhuur op huren.nl

Springkussen huren

 

Wij zijn maatschappelijk partner van:

logo hvk

 Lees ook onze blog over sponsoring!

Springkussens huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur is de specialist in de verhuur van springkussens. Wij beschikken over meer dan 20 verschillende springkussens in diverse thema's en formaten in ons grote magazijn in Rotterdam of vanuit een van onze filialen in het land. Zoals de kleine ksusens van 3x4 of de grote van 5x6. Wilt u er een dak boven zodat de kids uit de regen of juist uit de zon zijn, ook dat kan. Of zoekt u nog meer uitdaging voor de springers, dan hebben wij ook diverse kussens met spelellementen er in.

Leuk voor kinderfeestjes, burendag, open dag en diverse andere activiteiten.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Partners

administratiekantoor nzr Springkussenverhuur Nederland
Leisure co