Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

Glijbaan Clown 5x3m

Glijbaan Clown 5x3m
Transportmaat 2 m3 tot 3 m3
Gewicht150 tot 200kg
Stroomverbruik 1x 1100watt
Op- en afbouwDeze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
BegeleidingU kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Beschrijving

Belangrijke productinformatie :
- De aangegeven afmeting is diepte x breedte. Houd rekening met extra plaatsingsruimte.
- Onze meegeleverde blowers. (Diamond Fans / Silver Fans) hebben een standaard vermogen van 1.5HP / 1100watt / 230v per stuk. 
- Springkussens met een 4x3 of 5x4 formaat zijn in veel gevallen met een personenauto te vervoeren. Dit eveneens voor kleine speel-, sport- & spelkussens. Voor de overige attracties adviseren wij een aanhanger, bestelbus of eventueel het vervoer door Gaaf! te laten verzorgen tegen de geldende tarieven. 
- Uw attractie dient altijd gezekerd geplaatst te worden. Wij hebben hiervoor grondpennen en / of spanbanden beschikbaar. 
- Wij leveren onze attracties zonder stroomhaspel, tenzij wij de attracties voor u opbouwen. 

Bent u een trouwe Gaaf! klant? Vraag hier uw persoonlijke klantenkaart aan!

Met een springkussen van Gaaf! maakt u elk kind gelukkig! En zelfs bij volwassen haalt u het kind weer naar boven door plaatsing van een of meerdere van deze items van Gaaf! verhuur.

Wilt u meer informatie of advies bij uw keuze? Onze medewerkers adviseren uw graag. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of via info@gaafverhuur.nl 

Wanneer u uw bestelling komt afhalen leveren wij deze zonder stroomhaspels. Deze zijn eventueel hier bij te huren. En heeft u ook gedacht aan bijvoorbeeld een geluidsset? Ook verhuren wij diverse partytenten en bijvoorbeeld een suikerspinmachine of popcornmachine om uw bestelling in een keer compleet te maken!

Belangrijke productinformatie

  • Pakket bestaat uit: een luchtkussen, een of meerdere blower(s), grondpennen / spanbanden en op- en afbouw instructie. 
  • Stroomverbruik:  Er is constant een 230v aansluiting nodig / 1100watt per blower (professionele Silverfan en Gibbons blowers)
  • Plaatsingsruimte: houdt u rekening met 1m. vrije ruimte rondom de attractie 
  • Vervoer: Alleen de luchtkussens 4x3m en 5x4m zijn in een standaard personenauto te vervoeren (geen sedan-uitvoeringen). Voor de grotere attracties adviseren wij bij afhaal minimaal een grote stationwagen of bestelauto/-bus of een aanhanger te gebruiken.

Productspecifieke extra voorwaarden:

-       Nvt

 Bent u ook zo Gaaf!? Wij belonen graag onze trouwe klanten! Vraag daarom een Gaaf! klantcode aan via info@gaafverhuur.nl en profiteer van een aantrekkelijke korting op uw huurmaterialen* acties en overige diensten zoals vervoer, op- & afbouw en begeleiding zijn hiervan uitgesloten.

Mogelijkheden;

Gave klantenkorting!: U kiest als trouwe klant voor een van onze Gaaf! verhuurfilialen en wij belonen dit graag met een extra stukje korting. U ontvangt van ons dan ook na uw aanvraag een kortingscode ter waarde van 5% korting op de huurmaterialen van elke door u ingevoerde bestelling.

Gave ruilkorting!: Elk kind heeft recht om te spelen. (Kinderrecht, artikel 31, voor meer info klik hier)  Eb wat is er mooier dat wanneer u met onze attracties en materiaal speelt, u tevens uw steentje heeft bijgedragen aan het goede doel! Daarom geven wij u een code voor 10% korting op uw huurmaterialen wanneer u één of meerdere stuks speelgoed bij ons inlevert bij het ophalen of bezorgen van de bestellen. Wij dragen het door u aangeleverde speelgoed over aan diverse stichtingen welke deze diverse malen per jaar uitdelen aan minder bedeelde kinderen in zowel Nederland als diverse Europese landen.

€ 99,95
Per dag excl btw

Plaats dit artikel in uw winkelmand

Aantal
Begeleiding met op- en afbouw Ja Nee
Op- en afbouw Ja Nee
 

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 20km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Beoordeel Gaaf! verhuur op huren.nl

Springkussen huren

 

Wij zijn maatschappelijk partner van:

logo hvk

 Lees ook onze blog over sponsoring!

Springkussens huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur is de specialist in de verhuur van springkussens. Wij beschikken over meer dan 20 verschillende springkussens in diverse thema's en formaten in ons grote magazijn in Rotterdam of vanuit een van onze filialen in het land. Zoals de kleine ksusens van 3x4 of de grote van 5x6. Wilt u er een dak boven zodat de kids uit de regen of juist uit de zon zijn, ook dat kan. Of zoekt u nog meer uitdaging voor de springers, dan hebben wij ook diverse kussens met spelellementen er in.

Leuk voor kinderfeestjes, burendag, open dag en diverse andere activiteiten.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Partners

administratiekantoor nzr Springkussenverhuur Nederland
Leisure co