Extra Gaaf! service: bezorgen, opbouwen, begeleiden

5 schaatsattracties om de winter sportief door te komen

In het voorjaar en de zomer zijn we meestal een stuk actiever dan in de winter. Dat is jammer, want ook in de winter is er genoeg te beleven op het gebied van sportieve activiteiten. Daarvoor hoef je echt niet helemaal af te reizen naar een wintersportgebied of te wachten op natuurijs. Je kunt ook een schaatsattractie huren! Wij geven in dit artikel een aantal leuke suggesties.

1. Schaatssprintbaan


Trek je graag een sprintje en ben je competitief ingesteld? Dan is de schaatssprintbaan perfect voor jouw winterse evenement! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is al je sportieve vrienden, familie, kennissen en buren optrommelen. Of organiseer een heuse schaatsclinic of een competitie compleet met leuke prijzen, enthousiast publiek en natuurlijk ‘koek en zopie’.

2. Curlingbaan


Een leuk alternatief voor het huren van een schaatsbaan is de curlingbaan. Dit is een multifunctionele attractie waarop ook geschaatst kan worden. Deze baan is bovendien ook uitermate geschikt voor eisstockschiessen. Een spel dat vooral populair is in de Alpenlanden. Iedereen die wel eens op wintersport is geweest, kent het ongetwijfeld. Eisstockschiessen lijkt op curling. De eisstock moet zo dicht mogelijk bij het doel (de Daube) geworpen worden. Maar de Daube mag het speelgebied niet verlaten. Gebeurt dit wel, dan krijg je strafpunten. Het is de bedoeling om uiteindelijk zo dicht mogelijk met de Eisstock bij de Daube te liggen.

3. Schaatsbaan


Schaatsen is zo leuk, dat je bijna vergeet dat je sportief bezig bent. Kijk, daar houden we van! Wist je trouwens dat je het hele jaar door een schaatsbaan kunt huren? De schaatsbanen van Gaaf! Verhuur zijn zelfs geschikt voor in de zomer. Je kunt bij ons terecht voor ijsbanen in vrijwel alle afmetingen en voor diverse locaties en doeleinden. Wij leggen banen in elke vorm, in elk jaargetijde en in elke afmeting. Uiteraard worden alle schaatsbanen compleet en direct schaatsklaar opgeleverd.

4. IJshockeybaan


Houd je van schaatsen, precisie en speel je het liefst in een team? Huur dan een ijshockeybaan, compleet met goals en sticks. Het ijshockeypakket staat garant voor urenlang speelplezier voor jong en oud. Kies je voor een ijshockeypakket van Gaaf! Verhuur dan kun je rekenen op professionele levering, inclusief eventuele op- en afbouw. Schaats, pass, schiet en score! Wij maken ijshockeyen bijna altijd en overal mogelijk.

5. Een compleet winters attractiepakket


Wil je echt uitpakken met winterse activiteiten? Dan een compleet winters attractiepakket precies wat je nodig hebt. Je krijgt dan niet alleen een schaatsbaan om je naar hartenlust uit te leven, maar ook een winters springkussen en stormbaan. Hiermee heeft ook het jongere publiek gegarandeerd heel wat uren vermaak!

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn of heb je vragen over het huren van een schaatsbaan? Neem gerust contact met ons op.

      

Uw bestelling

Uw verhuurmandje is momenteel nog leeg...

Extra Gaaf! service:

- Bezorgen

Wij bezorgen uw bestelling op de door u aangegeven locatie, max. 10m van een met auto bereikbare plaats, en uiteraard halen wij deze ook weer bij u op. U kunt een voorkeurstijd bij uw bestelling aan ons doorgeven. let op, onze standaard bezorgtijden zijn van 7.30 tot 21.00uur. 
Kosten: €49,95 excl btw in een straal van 20km van onze locatie. €2- per extra km. (u geeft dit aan tijdens de volgende stap van uw bestelling)

- Bezorgen met op- & afbouw

Wij bezorgen uw bestelling volgens de condities zoals bovenstaand beschreven. Als extra service bouwen wij ook de items van uw keuze voor u op en bouwen deze na afloop weer af. Let wel, de attracties dienen bij afbouw schoon en droog te zijn.
Kosten: €39,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan u doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

- Bezorgen, op- en afbouw en begeleiden

Eén van onze ervaren sport en spelbegeleiders komt dit artikel voor u opbouwen, 3 uur begeleiden en bouwt deze weer af. Voor ieder extra uur rekenen wij €35,- excl btw. Gelieve de uitvoertijden bij uw bestelling in het opmerkingenveld aan te geven.
Kosten: €149,95 excl btw per item. Tevens worden de bezorgkosten apart aan doorberekend zoals bovenstaand beschreven.

Klik hier voor de uitgebreide Leveringsvoorwaarden

Stormbaan huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur is de specialist in de verhuur van stormbanen, glijbanen en obstakelruns. Wij beschikken over meer dan tien verschillende stormbanen in diverse thema's en formaten. Deze stormbanen, ook wel een hindernisbanen genoemd zijn ook te huur inclusief op- en afbouw en begeleiding. Wij nemen alle zorgen uit handen.
In ons assortiment zitten onder anderen: voetbal, winter, circus, mega, jungle en nog vele andere.

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Actie pakketten huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur heeft voor u een paar zeer aantrekkelijke acties artikelen in de aanbieding. Zo plaatsen wij hier spring of speelkussens welke u tegen gereduceert tarief bij ons kunt huren in Rotterdam. Of wat dacht u van de speciale pakketen die wij voor u hebben samengesteld. Voor iedere gelegenheid is er bij ons een pakket beschikbaar. Zoals een zeskamppakket voor uw teambuildingsdag. Of een feestpakket voor de verjaardag van kline en grote kinderen. Of organiseert u een complete opene dag of sportdag, ook dan hebben wij een pakket in de actie voor u.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Springkussens huren in Rotterdam en omgeving

Gaaf! verhuur is de specialist in de verhuur van springkussens. Wij beschikken over meer dan 20 verschillende springkussens in diverse thema's en formaten in ons grote magazijn in Rotterdam of vanuit een van onze filialen in het land. Zoals de kleine ksusens van 3x4 of de grote van 5x6. Wilt u er een dak boven zodat de kids uit de regen of juist uit de zon zijn, ook dat kan. Of zoekt u nog meer uitdaging voor de springers, dan hebben wij ook diverse kussens met spelellementen er in.

Leuk voor kinderfeestjes, burendag, open dag en diverse andere activiteiten.

Graag helpen wij u bij het maken van de jusite keuze. neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon.

Luchtkussen huren in Rotterdam en omgeving

In deze categorie heeft Gaaf! verhuur voor u de leukste sport- en spelkussens voor u op een rijtje gezet. Organiseert u een sportevenement dan bent u bij ons op het juiste adres voor alle mogelijke sportboardingen en attracties. Wat dacht u van onze voetbalboaridng, een gatengoal of speedmeter. Of op het gebied van funsports: xxl boksen, gladiatorenspel of bungeeball

Leuk voor een sportdag, burendag, zeskamp, opendag, kamp of bedrijfsactiviteit.

Wij staan u graag te woord via email of telefoon om u te helepen bij uw keuze.

Partners

administratiekantoor nzr Springkussenverhuur Nederland
Leisure co